Liisi Grünberg

Illustration, comics, animation
Mark
on sündinud 1990’dal aastal
pärit Pärnumaalt, Kilingi-Nõmmest
hetkel asub Zürichis


Haridus:
2014-2017 Eesti Kunstiakadeemia, BA animatsioon
2009-2013 Kõrgem Kunstikool Pallas, Meediadisain

Filmograafia:
2017 animatsioon "Projektsioon" - koos Katariina Aule’ga
2017 nukufilm "Valgusring" - koos Aili Allas’e jaAnne Mirjam Kraav’iga
2017 joonisfilm "Muki ja Kalju seiklus surnuaial" - rezišöör ja animaator


Koomiksid:
2011,  Mul on puhkus
2013, Koristus
2013, Ülivõimed
2014, You Forgot Something
2016, Self-control
2016, Jälle haige
2016, Kameeleon
2017, Vinku elu ja tegemised
2018, Ootamatu UFO sündmus

born in 1990
grew up in Estonia, Pärnumaa, Kilingi-Nõmme
currently in Zürich



Education:
2014-2017 Estonian Academy of Arts, BA animation
2009-2013 Pallas University of Applied Sciences, Media design

Filmography:
2017 stop motion film "Projection" - co-director Katariina Aule
2017 stop motion film "The cycle of light" - co-directors Aili Allas and Anne Mirjam Kraav
2017 animated film "Muki and Kalju have a Graveyard Adventure" - director and animator

Comicbooks:
2011,  Mul on puhkus
2013, Koristus
2013, Ülivõimed
2014, You Forgot Something
2016, Self-control
2016, Jälle haige
2016, Kameeleon
2017, Vinku elu ja tegemised
2018, Ootamatu UFO sündmus

liisi.grynberg@gmail.com